Tilat

Parhaat juhla- ja tapahtumatilat Helsingin Siltasaaressa

Paasiravintola tarjoaa käyttöösi viihtyisiä tiloja upeassa miljöössä niin juhliin, kokouksiin kuin muihinkin tapahtumiin. Monipuolisissa tiloissamme pystymme järjestämään juuri oikeanlaiset juhlatilat aina pienistä muutaman hengen tilaisuuksista jopa 800 hengelle. Avullamme löydät juuri sinun tilaisuuteesi sopivan juhla- tai kokouspaikan ruokailuineen Helsingin sydämessä – tutustu vaihtoehtoihin tai tee tarjouspyyntö saman tien.

Paasiravintolan sali

Paasiravintolan suuri, menneen ajan tunnelmaa henkivä sali sopii loistavasti yksityistilaisuuksiin. Kaunis, 1920-luvun henkeen huolella entisöity juhlatila tarjoaa kabinetteineen runsaat 300 asiakaspaikkaa. Historian havinaa sisältävän salin koko on 328 m2, ja siellä on ollut ravintolatoimintaa vuodesta 1925 saakka. Nykyisin salissa nautitaan niin tasokkaista aamiaistarjoiluista, perhejuhlista, korkealuokkaisista banketeista, hilpeistä teemapikkujouluista kuin teatteri-illallisistakin.

Paasiravintolan kabinetit

Salikabinetti (32 paikkaa, 42 m2) on tyylikäs ja vaalea tila, jossa järjestät niin tehokkaan lounaskokouksen kuin intiimin iltatilaisuuden. Nostalgisen ravintolamme yhteydessä sijaitsevassa tilassa on oma sisäänkäynti, ja tilan suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa sekä avaavat kauniin näkymän Eläintarhanlahdelle.

Lasikabinetti (56 paikkaa, 52 m2) on raikkaan kaunis, valoisa tila, josta avautuvat hienot puistonäkymät Paasipuistoon. Tunnelmallisessa Lasikabinetissa järjestät tilaisuudet lounaskokouksista illallisiin aina 50 hengelle saakka. Sijainti on upea 20-luvun henkisen ravintolamme yhteydessä.

Paasin Kellari – ripaus sirkusta modernissa kellarissa

Paasin Kellarin mielenkiintoiset, 50-luvun henkeen sisustetut tilat soveltuvat mainiosti ilmeikkäisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Kaksi ravintolasalia, joista toisessa on 80 ja toisessa 120 asiakaspaikkaa, soveltuvat joko yhdessä tai erikseen käytettäviksi. Nostalgisella sirkustunnelmalla viritetty Paasin Kellari on elämys!

Muut varattavissa olevat tilat

Paasiravintola sijaitsee Helsinki Congress Paasitornin yhteydessä. Kokonaisuus pitää sisällään kattavat kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut. Yhteistyössä voimme tarjota juhlatilat kaikenkokoisille tilaisuuksille. Tarjouspyyntölomakkeemme kautta pystyt kätevästi tiedustelemaan ja varaamaan myös muita Paasitornin tiloja ja palveluita.

Tässä muutamia esimerkkejä tiloista:

FAKTAKORTTI

 • Kapasiteetti
  Tilaisuudet 8 - 800 hlölle
  Käytettävissä lähes 30 tilaa
 • Tilat
  Paasiravintola yli 300 paikkaa
  Paasin Kellari 200 paikkaa
  Salikabinetti 32 hlöä
  Lasikabinetti 56 hlöä
  Varattavissa kauttamme myös Paasitornin tilat
 • Tekniikka ja lisäpalvelut
  Järjestämme palvelut ja tekniikan tarpeen mukaan
 • Ruoka ja juoma
  Tarpeen mukaan saatavilla laajat tarjoilumahdollisuudet

Sirkus (maks. 280 hlöä) on kokoustiloista toiseksi suurin ja toimii erinomaisesti niin pääkokoustilana kuin Juhlasali-tilaisuuksien rinnakkaistilanakin. Tila on kahden kerroksen korkuinen, yläosan ikkunoiden ansiosta valoisa ja ilmeeltään raikkaan moderni.  Kokousasiakkaiden tarjoilut toimivat mutkattomasti tilan välittömässä yhteydessä sijaitsevassa Sirkus-lämpiössä ja ravintola Paasin Kellarissa. 

Sirkus 3

Tivoli (maks. 90 hlöä) on valoisa ja ilmeeltään raikkaan moderni keskikokoinen kokoustila, joka toimii itsenäisesti tai rinnakkaistilana. Kokousasiakkaiden tarjoilut järjestyvät mutkattomasti tilan välittömässä yhteydessä sijaitsevassa Sirkus-lämpiössä ja ravintola Paasin Kellarissa.

tivoli

Karl Lindahl (maks. 140 hlöä) on avara historiallinen kokoustila, jossa huonekorkeus, runsas päivänvalo ja koneellinen ilmastointi tekevät kokoustamisen miellyttäväksi suurellakin henkilömäärällä. Se soveltuu myös näyttelykäyttöön. Tila on nimetty talon suunnitelleen arkkitehdin mukaan.

karl lindahl

Juhlasali (maks. 800 hlöä) parvineen on Paasitornin helmi. Mm. kokouksiin, illallisiin, buffettarjoiluihin ja vaikka tanssiaisiin soveltuvan Juhlasalin lämpiö ja aula toimivat erinomaisesti cocktail- ja väliaikatarjoilutiloina Juhlasalissa järjestettävien tilaisuuksien yhteydessä. Juhlasalin valmistuessa vuonna 1908 siitä puhuttiin ”suurimpana ja komeimpana iltamasalina kaupungissa”.

Katso lisää monipuolisia tiloja ja palveluja.

juhlasali_edesta

Haussa kokous- tai juhlatila? Lähetä tarjouspyyntö!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Täytä oheiseen lomakkeeseen alustavat tiedot ja lähetä se meille, niin palaamme asiaan tarjouksen kera.