Kokouspalvelut

Täyden palvelun kokoustilat Helsingin Siltasaaressa

Paasiravintola sijaitsee Helsinki Congress Paasitornin yhteydessä. Kokonaisuus pitää sisällään kattavat kokous-, ravintola- ja majoituspalvelut.  Yhteistyössä voimme tarjota juhlatilat kaikenkokoisille tilaisuuksille. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa rakennuksessa on yhteensä noin 30 omaleimaista ja persoonallista kokous- ja juhlatilaa 8 - 800 hengelle. Olipa kutsuvieraita sitten kourallinen tai satoja, Paasiravintolan kautta saat varattua sopivat tilat ja maistuvat ruoat minkä kokoiseen tilaisuuteen tahansa. Nauti juhlista, tapahtumista tai kokouksista esimerkiksi persoonallisesti sisustetun Paasin Kellarin nostalgisessa 50-luvun sirkustunnelmassa tai varaa käyttöösi vaikka 800 hengelle tarkoitettu Juhlasali. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat kokonaisratkaisut.

Kokoustilat Paasitornissa

Helsinki Congress Paasitorni mahdollistaa tehokkaat kokoukset lukuisissa erilaisissa tiloissa. Kokoustilat ovat muunneltavia ja lähes poikkeuksetta ikkunallisia, myös kauniit aulat ja porrastasanteet ovat hyödynnettävissä tarjoilu- ja aputiloina. Kaikissa kokoustiloissa on ajanmukainen tekninen varustus sekä langaton ja langallinen verkko. Tutustu kokous- kongressitilojen monipuolisiin mahdollisuuksiin tästä tai täytä tarjouspyyntö saman tien.

Kokousten tarjoilut

Paasiravintolasta saat laadukkaat ja maistuvat tarjoilut kokouksiin aina kevyistä aamiaisista herkullisiin lounaisiin ja illallisiin. Maukkaat tarjoilut virittävät kokousvieraat valmiiksi yhteiseen työskentelyyn ja antavat puhtia kokouspäivään. Tutustu tarjoiluihin.

Kokouspaketti
Kokousten lisätarjoilut
Kokouksen päätteeksi

Haussa kokous- tai juhlatila? Lähetä tarjouspyyntö!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Täytä oheiseen lomakkeeseen alustavat tiedot ja lähetä se meille, niin palaamme asiaan tarjouksen kera.