Pöytiintarjoiltavat menut

Pöytiintarjoiltavat menut

Joskus on mukava vain istua rauhassa kauniisti katetun pöydän äärellä ja nauttia tarjoiluista, jotka tuodaan herkullisesti asetelluilla lautasilla. Nämä valmiiksi kootut menut sopivat juhlistamaan mitä tahansa tilaisuutta. Keittiömestarimme muokkaavat mielellään menut myös toiveidesi mukaan.

Paasiravintola sopii yksityistilaisuuksiin parhaiten yli 30 hengen seurueille. Pienille ryhmille hyvä illallispaikkavaihtoehto on samassa korttelissa oleva ravintola Graniittilinna – tutustu Graniittilinnan ruokalistoihin.

Hinnat sisältävät tilavuokran ravintolassa ja edellyttävät yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

Juhlamenut

Voimassa  1.1.2017 – 31.12.2017
(Minimi henkilömäärä  30)

Jugendlinna 1908

Graavattua merilohta, muikunmätimoussea ja hovimestarinkastiketta
Emiliana Adobe Reserva Chardonnay 45€ plo
***
Kotimaista härän sisäfileetä, punaviinikastiketta ja bearnaisekastiketta
Sesongin parhaita torivihanneksia ja perunagratiinia
Casa Albali Gran Selección 45€ plo
***
Crème Caramel, tuoremarjasalaattta ja paahdettua pähkinää
Château Le Clou Classic Monbazillac 2009 9,00€ / 8cl

64,90€

Menu Siltasaari

Lasimestarinlohta, mallasleipäsalaattia ja piparjuurikreemiä
Ara Single Estate Sauvignon Blanc 52€ plo
***
Mureaksi haudutettua lapin poroa ja portviinikastiketta
Le Arche Valpolicella Ripasso 52€ plo
***
Suklaakakkua ja mustaherukkamelbaa
Burmester Tawny Port 8,70€ / 8cl

64,90€


Menu Hakaniemi

Toast Skagen käsinkuorituista katkaravuista ja siianmätiä
Steininger Riesling 57€ plo
***
Rotuhärän pippuripihvi ja kermaista Jaloviina-pippurikastiketta
Emiliana Adobe Reserva Syrah 45€ plo
***
Valkosuklaa mousse tartaletti ja passion-karamellikastiketta
KWV Classic Collection Cape Tawny 7,50€ / 8cl

59,90 €

Menu Pitkäsilta

Vuohenjuustoa ja vanilja-tomaattihilloketta
Private Gallery Syrah Grenache Noir 45€ plo
***
Uunissa paistettua kuhafileetä ja Hollandaisekastiketta
Steininger Riesling 57€ plo
***
Rahkapannacotta ja karpalosiirappia
Château Le Clou Classic Monbazillac 2009 12,60€ / 8cl

54,90 €


Väliruokia kolmenruokalajin menuihin

 Muikunmätimoussea ja saaristolaisleipää

Siikachevitche ja avocadotahnaa

Mausteinen rotuhäkätartar ja valkosipulimajoneesia

Auragold juustoa ja balsamico marinoitua viikunaa

Sesongin sorbettia ja kuohuviinihyytelöä

Petit fours

Hinta 8,50€/kpl/henkilö

Suomi 100 vuotta juhlamenu

Voimassa koko vuoden 2017, minimihenkilömäärä 40

Alkujuoma
***

Dry martinilla maustettua graavilohta ja siianmäti-smetanaa
ruisleipäkrutonki
Prykmestar Terva Juhlaolut

***

Yön yli haudutettua karitsan niskaa ja tummaa tillikastiketta
paistettuja sesongin sieniä

Le Arche Valpolicella Ripasso 

***
Leipäjuusto Creme brûlee ja lakkahilloa
Château Le Clou Classic Monbazillac 2009

***
Avecjuoma ja Tumma paahtoista Presidentti kahvia

100€