Pöytiintarjoiltavat menut

Pöytiintarjoiltavat menut

Joskus on mukava vain istua rauhassa kauniisti katetun pöydän äärellä ja nauttia tarjoiluista, jotka tuodaan herkullisesti asetelluilla lautasilla. Nämä valmiiksi kootut menut sopivat juhlistamaan mitä tahansa tilaisuutta. Keittiömestarimme muokkaavat mielellään menut myös toiveidesi mukaan.

Paasiravintola sopii yksityistilaisuuksiin parhaiten yli 30 hengen seurueille. Pienille ryhmille hyvä illallispaikkavaihtoehto on samassa korttelissa oleva ravintola Graniittilinna – tutustu Graniittilinnan ruokalistoihin.

Hinnat sisältävät tilavuokran ravintolassa ja edellyttävät yhtenäistä menuvalintaa koko ryhmälle.

Juhlamenut

Voimassa  1.1.2017 – 31.12.2017
(Minimi henkilömäärä  30)

Jugendlinna 1908

Graavattua merilohta, muikunmätimoussea ja hovimestarinkastiketta
Emiliana Adobe Reserva Chardonnay 45€ plo
***
Kotimaista härän sisäfileetä, punaviinikastiketta ja bearnaisekastiketta
Sesongin parhaita torivihanneksia ja perunagratiinia
Casa Albali Gran Selección 45€ plo
***
Crème Caramel, tuoremarjasalaattta ja paahdettua pähkinää
Château Le Clou Classic Monbazillac 2009 9,00€ / 8cl

64,90€

Menu Siltasaari

Lasimestarinlohta, mallasleipäsalaattia ja piparjuurikreemiä
Ara Single Estate Sauvignon Blanc 52€ plo
***
Mureaksi haudutettua lapin poroa ja portviinikastiketta
Gabbiano Chianti Classico 52€ plo
***
Suklaakakkua ja mustaherukkamelbaa
Burmester Tawny Port 8,70€ / 8cl

64,90€


Menu Hakaniemi

Toast Skagen käsinkuorituista katkaravuista ja siianmätiä
Steininger Riesling 57€ plo
***
Rotuhärän pippuripihvi ja kermaista Jaloviina-pippurikastiketta
Emiliana Adobe Reserva Syrah 45€ plo
***
Valkosuklaa mousse tartaletti ja passion-karamellikastiketta
KWV Classic Collection Cape Tawny 7,50€ / 8cl

59,90 €

Menu Pitkäsilta

Vuohenjuustoa ja vanilja-tomaattihilloketta
Private Gallery Syrah Grenache Noir 45€ plo
***
Uunissa paistettua kuhafileetä ja Hollandaisekastiketta
Steininger Riesling 57€ plo
***
Rahkapannacotta ja karpalosiirappia
Château Le Clou Classic Monbazillac 2009 12,60€ / 8cl

54,90 €


Kokoa itse kolmen ruokalajin menu kokonaisuus 

Voimassa 1.1.2017 – 22.10.2017
(Minimi laskutusperuste 40 henkilöä)

Alkuruokana vaihtoehtoisesti joko
Siikatartar, marinoituja jokiravunpyrstöjä ja chilimajoneesia
TAI
Pippuroitua ankanrintaa, omena-perunasalaattia ja marinoitua punasipulia
TAI
Ilmakuivattua kinkkua ja mintulla maustettua melonia
TAI
Parmesanjuustoa, latva-artisokkaa ja uunissa paahdettua tomaattia

Pääruokana vaihtoehtoisesti joko

Kevyesti savustettua jäämerenlohta, ja rakuuna-valkoviinikastiketta 49,90€
TAI
Marinoitua tofua ja linssi-vihannesragu  49,90€
TAI
Paahdettua jyväkananpojan rintaa ja kirsikkatomaattikastiketta 49,90€
TAI
Mureaksi haudutettua vasikkaa ja Foyot-kastiketta 59,90€
TAI
Kotimainen rotuhärärän sisäfileepihvi  ja Grand veneur-kastiketta 59,90€ 

Pääruoka sisältää keittiömestarin valitseman sesongin mukaisen lisäkkeen

Jälkiruokana vaihtoehtoisesti joko

Suklaamarkiisia ja kirsikkakompottia
TAI
Vadelma Creme brûlee ja mantelikeksiä
TAI
Talon Pavlova, marenkia ja mansikkaa

Menun hinta määräytyy pääruuan mukaan

Väliruokia kolmenruokalajin menuihin

 Muikunmätimoussea ja saaristolaisleipää

Siikachevitche ja avocadotahnaa

Mausteinen rotuhäkätartar ja valkosipulimajoneesia

Auragold juustoa ja balsamico marinoitua viikunaa

Sesongin sorbettia ja kuohuviinihyytelöä

Petit fours

Hinta 8,50€/kpl/henkilö

Suomi 100 vuotta juhlamenu

Voimassa koko vuoden 2017, minimihenkilömäärä 40

Alkujuoma
***

Dry martinilla maustettua graavilohta ja siianmäti-smetanaa
ruisleipäkrutonki
Prykmestar Terva Juhlaolut

***

Yön yli haudutettua karitsan niskaa ja tummaa tillikastiketta
paistettuja sesongin sieniä

Gabbiano Chianti Classico

***
Leipäjuusto Creme brûlee ja lakkahilloa
Château Le Clou Classic Monbazillac 2009

***
Avecjuoma ja Tumma paahtoista Presidentti kahvia

100€