Juhlabuffetit

Onnistuneet juhlat Helsinki Congress Paasitornin upeissa jugend-saleissa

Helsinki Congress Paasitorni on monien mahdollisuuksien juhlapaikka Hakaniemen Siltasaaressa. Meiltä löytyvät upeat, tunnelmalliset tilat niin pienille seurueille kuin useiden satojen vieraiden tapahtumiin. 1900-luvun alun tyyliin entisöidyt salit ja yleiset tilat luovat juhlavat puitteet monimuotoisiin tilaisuuksiin. Juhlan luomiseen ei välttämättä tarvita suuria lavastuksia, mutta haluttaessa onnistuvat myös teemalliset tilaisuudet yhteistyökumppaneidemme avustuksella.

Alla esittelemme valmiiksi kootut juhlabuffetit. Hinnat sisältävät maukkaiden ruokien, ystävällisen palvelun ja juhlavan kattauksen lisäksi tilavuokran ravintoloissamme.

Jugendlinna 1908 Buffet

Voimassa  1.1.2017 – 31.12.2017
(Minimi henkilömäärä  50)

Alkuruokana

Vihersalaattia ja vinegrettea

Uunissa paahdettua punajuurta ja Auragold juustoa

Perinteistä metsäsienisalaattia

Muikunmätismetanaa

Silliä á la Russe

Marinoituja silakkapihvejä lasimestarin tapaan

Graavattua merilohta ja hovimestarinkastiketta

Leppäsavustettua siikafileetä ja kananmunakastiketta

Perinteinen katkarapucocktail ja Rhode Island kastiketta

Inarin kylmäsavuporomoussea ja ruiskrutonkeja

Talon leipävalikoima ja voita

***

Pääruokana 

Kokonaisena paistettua  rotuhärän sisäfileetä ja punaviinikastiketta

Sesongin parhaita torivihanneksia ja Bearnaisekastiketta

Perunagratiinia

***

Jälkiruokana

Mustaleima emmentalia, hapankorppua ja omenakompottia

Crème Caramel ja marjasalaattia

Suklaamakeisia

59,90€

Italian Buffet

Voimassa  1.1.2017 – 22.10.2017
(Minimi laskutusperuste 40 henkilöä)

Alkuruokana

Lohicarpaccio, sardellia, kaprista ja sitruunaa

Pestolla maustettuja scampin pyrstöjä ja parmesanmajoneesia

Oliiviöljyssä haudutettua mustekalaa ja sitruunaa

Valkosipulilla maustettuja kananpojanvartaita ja balsamicosiirappia

Ilmakuivattua kinkkua ja tuoretta melonia

Buffalomozzarellaa ja marinoituja tomaatteja

Rosmariinilla maustettuja oliiveja

Sahramilla marinoitua fenkolia ja auringossa kuivattuja rypäleitä

Rucolalla maustettua vihersalaattia ja valkoistabalsamicoa

Foccaciaa, grissiinejä ja oliiviöljyä

***

Pääruokana

Mureaksi haudutettua vasikkaa ja marsalakastiketta

Herkkutattirisottoa ja parmesanraastetta

Kasvis tortelliineja, balsamico marinoitua sipulia ja tomaattia

***

Jälkiruokana

Talon tiramisu

Gorgonzola juustoa, aprikoosihilloketta ja keksejä

54,90€


Teatteribuffet kevät

Voimassa 1.1. – 30.6.2017
(Minimi henkilömäärä 30)

Alkuruokana

Vihersalaattia ja vinegrettea

Sweet chilillä maustettua lohta ja marinoitua fenkolia

Anjovis kereemillä täytettyjä kananmunia

Grillattua kanapoikaa, parmesan dressingiä ja romainesaalaattia

Sitrus marinoituja papuja ja kasvis-quinoa salaattia

Salaatti parsasta, uunikuivatuista tomaateista ja mozzarellajuustosta

Paahdettua kukkakaalia ja mantelilastuja

Talon leipävalikoima ja voita

Pääruokana

Katkarapu-vihanneskasari mausteisessa tomaatti-sahramikastikkeessa

Rosmariinin kera paistettua maatiaisporsasta

Kasvis paellaa ja paprikamajoneesia

Jälkiruokana

Raparperi-omenapaistosta

Mansikka-pannacottaa

43,50€

Teatteribuffet syksy

Voimassa 1.8. – 31.12.2017
(Minimi henkilömäärä 30)

Alkuruokana

Vihersalaattia ja syysvihannesvinegrettea

Uunissa hunajan kera paahdettuja syksyn juureksia

Leipäjuustoa ja hedelmäistä kurpitsa salaattia

Lämmin savustettua lohta ja sinappidressingiä

Tyrnimarjoilla marinoituja silakkafileitä

Paahdettua perunaa ja ruohosipulituorejuustoa

Grillattua kananpoikaa ja coleslaw kastikkeella marinoitua kaalia

Talon leipävalikoima, voita ja levitettä

Pääruokana

Haudutettua saaristomeren forellia ja metsäsienikastiketta

Lindströmin pihvejä, ruskistettua voita ja puolukkaa

Peruna-ruusukaalipaistosta

Jälkiruokana

Uunijuustoa ja hillottuja luumuja

Vadelmahyve

43,50€


Paasin kevätbuffet

Voimassa 1.4. – 30.6.2017

( Minimi henkilömäärä 30 )

Alkuruokana

Vihersalaattia ja vinegrettea

Grillattua paprikaa, latva-artisokkaa ja kesäkurpitsaa

Halloumijuustoa, karamellisoituja kirsikkatomaatteja, basilikaa ja punasipulia

Varhaisperunasalaattia, anjovista, vihreitä papuja, oliiveja ja sinappikastiketta

Rapeaksi paistettua puna-anturaa ja limemajoneesia

Gratinoituja vihersimpukoita

Caesar salaattia, parmesania, krutonkeja ja paahdettua kananpoikaa

Rosee paistettua karitsan paahtopaistia ja vihannespikkelsiä

Talon leipävalikoima ja voita

***

Pääruokana

Kevyesti savustettua jäämerenlohta ja korvasienimuhennosta

Parsa-kevätkasvispaistosta ja hollandaisekastiketta

Tillivoilla maustettuja uudensadon perunoita

***

Jälkiruokana

Jukolan juuston cheddaria ja raparperihilloketta

Paasin Pavlova, tuoreista mansikoista ja marengista

49,50€

Paasin syysbuffet

Voimassa 1.8. – 30.10.2017

(Minimi henkilömäärä 30 )

Alkuruokana

Vihersalaattia ja vinegrettea

Balsamicolla punajuurta, revittyä mozzarellaa ja rucolaa

Tomaatti vinegretillä marinoituja papuja ja paahdettua lehtikaalia

Omena-selleriisalaattia ja paahdettuja pähkinöitä

Hiillostettuja silakkapihvejä ja etikkamarinoituja kanttarelleja

Puolukka graavattua jäämerenlohta ja piparjuurismetanaa

Katkarapusalaatti, tilliä, kurkkua, omenaa, kananmunaa ja majoneesia

Härkätartaria, parmesankastiketta, punasipulia ja kaprista

Talon leipävalikoima ja voita

***

Pääruokana

Mureaksi haudutettu ankankoipi confit ja lintukermakastiketta

Paahdettua perunaa ja maa-artisokkaa

Mausteista punakaalihauduketta

***

Jälkiruokana

Puolukkafrangipane ja kinuskikermaa

Pannacotta ja suklaakastiketta

49,50€

[/ezcol_1half_end]