Juhlat ja tapahtumat

Juhla- ja tapahtumaravintola Helsingissä

Paasiravintolan upeat tilat ja alkuperäiseen, 1920-luvun tyyliin huolella entisöity miljöö luovat tunnelmallisen tyylikkäät puitteet niin illallisten, juhlapäivällisten kuin vaikkapa hääateriankin ruokailua varten. Korkealaatuinen ja arvostettu tilausravintolamme palvelee sinua vuoden ympäri. Teatterien ja meren läheisyys sekä värikkään historian kaiut tekevät perinteikkäässä Helsinki Congress Paasitornin ympäristössä sijaitsevasta tilausravintolasta ilmapiiriltään ainutlaatuisen koko Helsingissä.

Mikäli tarvitset pienempiä tai isompia ruokailu-, juhla- tai kokoustiloja, tutustu lukuisiin vaihtoehtoihin Tilat-sivulla.

Menuvaihtoehtoja

Tilausravintolamme tarjoaa juhliin ja kokouksiin valmiita menuvaihtoehtoja, joista voit valita sopivimman juuri sinun tilaisuuteesi. Kun kyseessä ovat spesiaalimmat juhlat tai haluat vaikuttaa menun sisältöön alusta alkaen, voimme yhdessä neuvotella ja koostaa menusi.

Paasitornin buffetit
Juhlabuffetit
Pöytiintarjoillut juhlamenut
Cocktailpalamenut
Juomahinnastot

Haussa kokous- tai juhlatila? Lähetä tarjouspyyntö!

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Kauttamme saat kaiken tarvitsemasi onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Täytä oheiseen lomakkeeseen alustavat tiedot ja lähetä se meille, niin palaamme asiaan tarjouksen kera.